Har du funderat på att köra en BootcampT-period men ännu inte anmält dig? Då tänkte jag berätta VARFÖR du bör anmäla dig genast 😊

BootcampT tränas utomhus 2ggr/v i 8v på olika ställen runt om i Ystad beroende på fokuset under passet. Vi är t.ex. vid Saltan när det är sandträning och vid vattentornen när det är backintervaller. Detta gör att man sällan tröttnar på träningen eftersom den är väldigt varierande.

Träningen pågår i en timme och den generella känslan när passen är slut brukar vara -“va, redan?” Det tycker jag själv är en väldigt positivt känsla att ha 😊

Vi arbetar framförallt enbart med vår egna kropp (ibland använder vi TRX, däck etc) och ALLA kan utföra träningen då jag kan anpassa övningarna till den nivån som just DU ligger på. Man behöver inte vara rädd för att man inte är tillräckligt tränad för att klara detta eller att man sinkar de övriga i gruppen eftersom träningen är upplagd på så sätt att det är OK att vara på olika nivåer.

Gruppen som tränar tillsammans är liten vilket gör att alla i gruppen kommer varandra nära och det blir en liten lag-känsla där vi hejar fram varandra. Det gör det också möjligt för mig som instruktör att vara framme och peta på/korrigera för att ni ska utföra övningarna så korrekt som möjligt för att nå bästa resultat.

Tycker du att ovanstående låter bra? Gå då genast in och anmäl 😊👊🏼💪🏼 Klicka på länken nedan.
http://komibalans.se/anmalan-bootcampt/

Jag hoppas vi ses!