Om ni undrar varför det har varit väldigt tyst här de senaste månaderna så är det för att jag under hela hösten håller på att utbilda mig till Endurance Personal Trainer (EPT) vilket lätt kan översättas till PT inom konditionsidrott. Under utbildningen fokuserar vi på grenarna löpning, cykling, simning och längdskidor, men vi har även gått igenom styrketräning, träning vid graviditet, rörlighet och en hel del annat. Utbildningen är väldigt gedigen med sina 206h lärarledda lektioner med otroligt kunniga lärare såsom löpstjärnan Malin Ewerlöf.

Nu när det endast är några få veckor kvar av utbildningen skulle jag vilja få testa mina nya kunskaper på några av er. Har du ett mål inför kommande år med din träning? Är det kanske så att du har tänkt att köra En Svensk Klassiker, springa ett lopp för första gången eller t.ex. är gravid och skulle vilja komma igång med träning så skulle jag gärna vilja få chansen att hjälpa dig på din resa.

Jag söker alltså nu ett antal personer som jag skulle kunna hjälpa på vägen att nå sina mål. Skriv ett meddelande till mig här på hemsidan eller på Facebook; Kom iBalans eller skicka ett email till info@komibalans. Berätta vad det är för mål du har och vad du önskar för hjälp av mig, så blir du kanske en av de lyckliga som får gratis hjälp mot ditt mål 🙂

Nedan kommer lite smått och gott från utbildningen än så länge:


Ett glatt gäng som just har avverkat ett Ruffie-pass, vilket är ett högpulsbaserat styrkepass med inslag av kampsport.

 


Fullt fokus när vi tränar på att tejpa plantar fasciit när vi hade fokus på idrottsskador.


Vår trogna vän Benjamin.


Bosön, stället där vi håller till. Otroligt fina lokaler och omgivning.


Min kursare Stina som sitter och kör ett tufft test på en Watt-bike.


Att jag lyckades stå upp efter 5h löpträning med Malin Ewerlöf 🙂


Här mäter jag Rectus Diastas, d.v.s. magmuskeldelning på Jane, som har lyckats träna ihop sin delning efter graviditet.


Fullt fokus på instruktioner under simpasset.

Det var allt för denna gången.
Jag hoppas få höra ifrån er! 🙂